Hvordan finne din stil hjemme og på farten

ByMagnus

Hvordan finne din stil hjemme og på farten

Det er mange som har en spesifikk stil, men det mange ikke tenker på er denne stilen kan overføres til hjemmet ditt. Dette kan du gjøre på en rekke forskjellige måter, i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva som er mulighetene dine! Du kommer garanter til å bli litt overrasket.

Bruk av farger

Det er mange som pleier å male rommene sine hvite, for å så innrede med farger, men vi har et annet forslag til deg. Hvorfor ikke prøve seg på tapet i forskjellige farger? Noe som er ganske kult det er å ha tapet i forskjellige farger i samme rom. Har du noen gang tenkt på hvor kult det er med color clash som de kaller det på engelsk? Altså å blande farger på veggene i samme rom. Dette er en trend som vi tror har kommet for å bli.

Det er jo ikke ofte du går ut i klær i bare en farge, ikke sant? Du komplementerer med andre farger, slik at antrekket ditt blir komplett og matcher. Så hvorfor ikke gjøre det samme på rommene dine? Det å kjøpe tapet i forskjellige farger gjør at du kan gjøre dette på en svært enkel og kul måte!

Hvor skal jeg finne inspirasjon?

Du kan finne inspirasjon på en rekke ulike hjemmesider der du kan finne ideer til hva du skal gjøre. Det som er gøy er å hente litt her og litt der slik at du kan finne det som passer deg aller best. Du kjenner jo deg selv aller best når det kommer til farger du liker og hva du selv kan finne på.

Noe du også kan gjøre, er å male dine egne møbler, slik at de passer inn i din nye stil. Dette er noe vi satser på, et rom fylt med både gjenbruk og ting du elsker. Kan det bli bedre enn dette?

Det er jo sånn med interiør slik det er med klestrender. De kommer og går. Derfor anbefaler vi deg å skaffe deg møbler som er enkle å male eller oppgradere på en måte, slik at du kan male rommet ditt eller skaffe deg tapet i forskjellige farger, slik at du kan freshe opp rommene dine innimellom. Det er noe spesielt med å bare å prøve noe helt nytt. Er du ikke enig i det kanskje? Frisk opp hjemmet ditt!

About the author

Magnus administrator