Kroppsfasong og selvtillit

ByMagnus

Kroppsfasong og selvtillit

Mange sliter med dårlig selvtillit, og det kan selvsagt være ulike årsaker til dette. Men en vanlig årsak, er misnøye med egen kropp. Noen ganger er det lite eller ingenting å gjøre med misnøyen, men andre ganger er det faktisk mulig å få til forandringer.

Slanking kan være usunt

Vekt og kroppsfasong er noe som ofte fører til misnøye. Da tyr mange til slanking, men slanking kan både gi spiseforstyrrelser, føre til mangelsykdommer, og til og med føre til at du legger på deg enda mer når slankekuren er ferdig. Har du bare noen få kilo ekstra, er det derfor ikke sikkert slanking er det beste. Det kan være bedre å godta kroppen din slik den er.

Det å godta deg selv betyr ikke at du ikke kan forbedre ting. Du kan spise sunnere, trene litt mer, og gå ned i vekt på en sunn måte, i stedet for å slanke deg. Hvis du vil se slankere ut, kan du også velge andre typer klær eller sko. Klær som har v-hals eller klær med mørkere nyanser på siden vil gi deg et slankere utseende øyeblikkelig.

Gjør endringer i proporsjonene

Kroppsfasong er et helhetsinntrykk. Dersom du har runde former over mage, hofte og bak, men samtidig har små bryster, kan du faktisk få en slankere fasong ved å korrigere brystene dine. Motiva kan hjelpe deg med brystimplantater, og når brystene blir større, vil kroppens kurver passe bedre sammen og gjøre at du ser slankere og mer veldreid ut. Med en brystkorrektur fra Motiva øker selvtilliten, og du føler kanskje ikke lenger behov for usunne slankekurer. Motiva kan rett og slett gi deg et bedre liv.

Ta kloke valg

Brystkorrektur skal selvsagt ikke være noe du gjør i stedet for å spise sunt og ta vare på helsen din, men noen ganger er det faktisk ikke vekten som er problemet. Problemet kan være skjevfordelingen av proporsjoner, og da vil litt større bryster hjelpe deg. God selvtillit betyr utrolig mye i livet, for det gjør at du føler deg tryggere og sterkere, og dermed våger du å leve mer slik du ønsker. Motiva tilbyr selvsagt god veiledning, og du får gjennomført inngrepet på en trygg måte, her i Norge.

Brystreduksjon

Selvsagt er det også noen kvinner som sliter med det motsatte problemet, og har store bryster i forhold til kroppen. Store bryster kan gi smerter og ubehag, og det kan være vanskelig å finne klær som passer. Det å ha store bryster kan være like plagsomt og gi like lav selvtillit som det å ha for små bryster. Motiva kan selvsagt også hjelpe med brystreduksjon. Når brystene blir mindre, blir det lettere å trene, skuldrene blir mindre anspente og risikoen for belastningsskader reduseres.

Nye bryster

Motiva hjelper også kvinner som av en eller annen årsak har fjernet et eller begge bryst. Også dette er noe som kan føre til lav selvtillit, for brystene er jo en viktig del av kvinnekroppen. Nye bryster kan derfor gi ny selvtillit til de som har mistet dine naturlige bryst, og alle kvinner fortjener en kropp de er fornøyd med, slik at de kan stråle av selvtillit.

About the author

Magnus administrator