Moderne til en billig penge?

ByMagnus

Moderne til en billig penge?

I det siste har prisene på alt gått i været, og mange merker prisøkningene på budsjettet. Økte strømpriser er et godt eksempel på dette, og strøm er noe man trenger hver dag, så den må jo betales. Da er det ikke lett å ha penger til for eksempel moteklær. Heldigvis er det mange måter å spare penger, slik at du får litt til overs.

Spar penger på strøm

For å spare penger på strømmen, kan det lønne seg å bytte strømselskap. Visste du at tibber både gir deg gode strømpriser, og samtidig hjelper deg med å spare strøm? Sammenlign det strømselskapet du har i dag med tilbudene hos tibber, så oppdager du kanskje at det er penger å spare. Og når du sparer penger på bedre strømpriser, blir det jo mer til overs.

Kjøp brukte klær

Selv om det er morsomt å ha siste nytt innen mote, er det også mange fine klær å finne i gjenbruksbutikker. Og det har faktisk blitt moderne å kjøpe brukt, og det er moderne å sy om plagg for å skape noe unikt. Hvis du kjøper solide plagg med ganske nøytrale mønstre, kan du dessuten bruke plaggene lenge, slik at du sparer penger på sikt. Går du lei av et plagg, bør du prøve å bytte det bort i stedet for å kjøpe noe nytt. Arranger en byttefest med venner eller slektninger, og forny garderoben gratis,

Se gjennom garderoben

De fleste har mange klær som sjelden eller aldri blir brukt. Finn fram det du har i garderoben, og bruk det. De billigste og mest miljøvennlige klærne er jo de du allerede har. Og hvis du finner plagg du slett ikke vil bruke, tar du dem med på neste byttefest og bytter dem mot noe du ønsker deg,

Kjøp mote på salg

Butikkene er raske til å sette ned prisen på klær .så hvis du venter litt, kan det hende plaggene du ønsker deg kommer på salg. Når det er salg, lønner det seg å handle det du trenger for en stund framover. Du kan fint kjøpe vinterklær midt på sommeren, og motsatt, dersom plaggene er på salg. Ulempen med å handle på salg er at noen farger og størrelser kan være utsolgt, men hvis du leter litt, er det mange gode salgskupp å finne. Akkurat som med strømpriser, kan du gjerne sammenligne prisene på klær i ulike butikker før du kjøper noe nytt. Det samme plagget trenger nemlig ikke å koste det samme i alle butikker.

About the author

Magnus administrator