Tights – basisplagget alle kvinner trenger

ByMagnus

Tights – basisplagget alle kvinner trenger

Noen plagg er en absolutt nødvendighet i alle garderober, og tights er noe alle kvinner bør ha, rett og slett fordi de kan brukes på så mange måter. Seamless tights, altså sømløse tights, er ekstra praktiske, og de er veldig behagelige å bruke.

Mer enn en bukse

Noen vil sikkert hevde at tights bare er vanlige bukser, men tights kan kombineres på mange flere måter enn bukser. Du kan bruke dem sammen med topper, t-skjorter og bluser. På kalde dager, kan seamless tights brukes som et ekstra, varmende lag som er usynlig under buksene. Dermed slipper du å fryse. De er også veldig praktiske under kjoler og skjørt om vinteren, rett og slett for å holde varmen.

Bruk dem sammen med kjoler

Tights sammen med kjoler og skjørt kan også bli til noen veldig stilige antrekk, enten du er på byen eller skal på fest. Du får flere muligheter til å kombinere farger og mønstre, og tights er mer holdbare enn tynne strømpebukser. Du bør rett og slett ha et utvalg av seamless tights av god kvalitet i garderoben din.

Basisgarderobe og trender

Velg gjerne tights i basisfarger, slik at de kan brukes i mange år. Tights er fine i basisgarderoben, og satser du på kvalitet, vil de holde seg fine lenge. Når tights blir litt slitte, kan de brukes til underklær om vinteren, i stedet for at du kaster dem. Dermed forlenger du plaggenes levetid, og blir litt mer miljøvennlig i samme slengen.

Spe på med trendplagg i sesongen. Her kan du kjøpe rimelige tights, t-skjorter og skjerf i sesongens farger og mønstre. Kombiner disse med basisplaggene. Basisplaggene skal være noe du kan bruke lenge, så de bør være ganske nøytrale i farger og mønstre. Da kan de holde seg på moten lenge og dermed trenger du ikke å kjøpe så mye nytt. Sesongplaggene kan være sprekere i farger og mønstre.

About the author

Magnus administrator