Snus er på moten igjen!

ByMagnus

Snus er på moten igjen!

Før i tiden var det mange som syntes at det var litt tøft og kult å røyke sigaretter. Det var noe spennende ulovlig ved dette og mange ble av den grunn avhengige av tobakk alt for tidlig i livet. Etter noen år kom snusen på banen. Men dette var ofte en greie som sportsfolket brukte i stedet for sigaretter. I dag er snusen på full fart tilbake i samfunnet. Det er ikke lenger så kult å røyke som det tidligere var. Snarere tvert i mot. I dag blir røykere mer og mer uglesett og det blir vanskeligere å ta seg en røyk når man skal på byen, ettersom man må stå ute i kulda.

Snusing er tilbake

Den nye røykeloven ble først møtt med hissige protester fra mange, men etter hvert som det ble mer og mer akseptert å ikke røyke innendørs, var det også flere som heller begynte med snus. I dag kan man vel si at Snushjem sine produkter er på moten igjen. Det er bevist at det er mindre helseskadelig enn røyking, du unngår røykhoste og det lukter ikke røyk av deg og klærne dine. Hvis du vurderer å kutte ut røyken kan snus også være et bærekraftig alternativ.

Bestill den beste snusen på nettet

Hvis du ønsker å kutte ned på de livsfarlige sigarettene og heller prøve snus som et alternativ, er Snushjem plassen for deg. På deres hjemmesiden finner du alt du trenger av snus produkter. Du kan velge mellom mange forskjellige snussmaker, merker og ulike typer snus. Det være seg porsjonssnus, løssnus, nikotinfri snus. Eller hva med å sette sammen din helt særegne type snus? Da velger du hvilken smak du liker best og hvor mye vann og salt snusen skal inneholde. Alle varene som du bestiller fra Snushjem blir raskt levert hjem til deg helt kostnadsfritt.

Slutt med røyken og velg heller snus

Vi vet jo alle at verken snus eller tobakk generelt er bra for helsen bår. Men det å bare slutte tvert av med sigaretten er i beste fall svært ubehagelig ettersom abstinenser vil etter kort tid inntreffe. Det er akkurat da du er mest sårbar for tilbakefall og å gå på en sprekk. hvis du i stedet går gradvis over til snus mens du samtidig kutter ned på antall sigaretter pr. dag, vil dette gjøre prosessen lettere. Dessuten unngår du røykhoste, lukt av klærne og sår hals og lunger. Hvis du i tillegg kombinerer dette med økt aktivitet, som for eksempel sykling, vil du rask komme i bedre form og føle deg bedre.

Trender i 2020

About the author

Magnus administrator